IMPRESSIÓ DIGITAL

L’impressió Digital que oferim és d’ alta qualitat, transformant-se així en un servei idoni per a petites quantitats de producció en un curt espai de temps.
Impressions de fotografies amb una ressolució extraodinària fins a un format de 32×45 cm. Tenim una gran varietat de papers amb acabat brillant o mate.

Impremta digital i òfset

Mquatre Arts Gràfiques és una empresa que, desde 1984, es dedica a la impressió òfset i impressió digital, així com al disseny gràfic, la copisteria i múltiples aplicacions relacionades amb el món de la impressió, la publicitat i el packaging. La combinació de tots aquests elements en un mateix centre, ens permet escurçar i optimitzar els processos de producció, oferint un major control i una màxima qualitat i així oferir els millors serveis al millor preu. La nostra raó de ser és oferir a les empreses i particulars una identitat gràfica adaptada a les necessitats de comunicació, donant així un valor afegit als seus productes. Creiem que una bona imatge ajuda a fer més competitiva una empresa, i això és exactament el que oferim.